Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq

Sapa nak join boleh klik gambar banner kat atas ni.

Giveaway lagii!! Hahaha. Kuat betul join give away. Orang nak bagi kita peluang, kita ambil la kan? Kali ni give away daripada  Kak Hani. Mudah dan senang je syarat untuk GA ni. Tu yang aku boleh nak join ni. Korang kena nyatakan dalam entry tu "saya mahu sihat kerana,,,,

Kerana dengan sihat tu, saya seolah menjaga pemberian Allah kepada saya dengan sebaiknya. Saya sedar tubuh badan dan nikmat kesihatan ini adalah pemberian Tuhan kepada saya dan saya mahu sihat dengan sesihatnya untuk menunjukkan yang saya bersyukur atas kurniaan nikmat kesihatan yang saya dapat selama ini. Lebih - lebih lagi bila mendapat produk kesihatan daripada tuan blog Hazamie Souq nanti. :)

Harap - harap Kak Hani tertarik dengan entry ni dan dengan itu saya mendapat Give Away ituuu.. Ehem..
Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq Reviewed by Hafizin Jamil on Wednesday, December 03, 2014 Rating: 5

9 comments:

  1. all the best. btw,lama kita x blogging. teringat dkt HJ. da abes blaja ye? da keje?

    ReplyDelete
  2. berapa byk 'sihat' daa..hahaa

    ok, gd luck HJ.

    ReplyDelete
  3. Hihi..salam perkenalan dik ;-)

    Terima kasih kerana sudi sertai

    Done follow

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!!

    Terpilih sebagai pemenang untuk Giveaway http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/pengumuman-pemenang-giveaway-jom-sihat.html

    Sila berikan details ;-)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.